vineri, 19 iulie 2013

De Ce Avem Nevoie de Masaj - Importanţa Atingerii

baby hand delicate touchAtingerea se numără printre cele cinci simţuri umane. Fiecare dintre acestea este extrem de important, nu numai pentru faptul că ne permite să stabilim conexiuni cognitive cu ceea ce ne înconjoară, ci şi pentru că ne furnizează senzaţii şi emoţii care ne definesc activitatea cerebrală. Simţurile ne permit să ne trăim viaţa la maxim.
Simțul tactil joacă un rol deosebit de important în existenţa noastră, întrucât ne asigură echilibrul emoţional, fiind şi un mod unic de comunicare. Nevoia noastră de atingere se satisface prin masaj.
Scopul acestui manual este de a promova masajul drept instrument de explorare a minunatei lumi a atingerii. El îţi va furniza toate informaţiile necesare pentru a finaliza cu succes o ședință de terapie prin masaj. Cartea te va învăţa cele mai potrivite tehnici şi te va avertiza cu privire la ceea ce nu e permis în timpul unei sesiuni de masaj.
Indiferent că dorești sa înveți masajul ca un hobby si din dorinţa de a-ţi îmbunătăţi viaţa, ori pentru ca vrei sa profesezi ca maseur, vei găsi aici tot ce ai nevoie pentru a explora lumea atingerii. Acest manual îţi va arăta cum să devii eroul familiei. Studiul şi practicarea masajului te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti imaginea şi viaţa socială.
Manualul este punctul perfect de plecare şi pentru cei care aspiră la statutul de maseur profesionist. Consultându-l îţi vei da seama dacă terapia prin masaj trebuie să fie următorul pas în carieră sau nu. Şi fiindcă va trebui probabil să urmezi cursurile unei şcoli acreditate de masaj, informează-te cu ajutorul internetului despre posibilităţile de a studia într-o astfel de şcoală. În cazul în care eşti deja maseur profesionist, manualul îţi va oferi unele informaţii pe care nu le vei găsi în alte surse. El conţine sfaturi preţioase, care îi vor face pe clienţii tăi să te aprecieze şi mai mult.

Dacă eşti o persoană care vrea să afle mai multe despre masaj sau care doreşte să participe la prima şedinţă de masaj, vei găsi aici multe informaţii despre aceasta. Vei învăţa cum să-ţi alegi maseurul şi tehnicile care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, dar vei afla şi ce anume să-i ceri terapeutului pentru a avea cât mai mult de câștigat în urma şedinţei si a-ti asigura o experiența perfecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu