vineri, 19 iulie 2013

Recomandări şi Contraindicaţii în Terapia prin Masaj

Recomandări şi Contraindicaţii în Terapia prin Masaj

Terapia prin masaj este una dintre cele mai sigure şi mai agreabile practici medicale.
Există totuși multe lucruri pe care trebuie să le ştii înainte de a efectua masajul perfect.
Trebuie să ştii ce să faci pentru a-i oferi pacientului o experiență minunată. Și mai important, însă, este să cunoști ceea ce nu este permis sau ceea ce prezintă riscuri atunci când efectuezi un masaj.
Recomandările şi contraindicațiile în terapia prin masaj sunt împărţite în câteva secţiuni pentru o mai bună clasificare şi înţelegere.
Beneficiile Masajului - prezentarea câtorva dintre beneficiile oferite de terapia prin masaj.
Contraindicaţiile masajului - afecțiuni cunoscute a impune contraindicaţii și prudenţa necesară în timpul efectuării masajului.
Articolul despre Cum să primești un masaj se concentrează asupra pacientului căruia i se efectuează masajul. Acesta le oferă pacienților sfaturi despre cum să profite la maximum de o sesiune de terapie prin masaj.
Regulile unui maseur - cuprinde îndrumări şi reguli destinate maseurului. Acestea sunt cele mai eficiente recomandări și interdicții în ceea ce privește masajul.
Pagina dedicată ambianței pentru masaj îi ajută atât pe terapeut cât şi pe pacient în stabilirea eficientă a ambianței potrivite. Aceasta este una dintre cele mai importante etape ale unui masaj, dar, de cele mai multe ori, și una dintre cele mai greșit înțelese.

Postura maseurului se concentrează asupra poziției terapeutului în timpul unui masaj şi asupra mecanicii corporale necesare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu